Ben jij tussen de 6 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere jongens en meisjes van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De welpen zijn bij ons jongens en meisjes van 6 tot en met 11 jaar die spelen in de jungle. Welpen zijn jonge dieren van een wolf en Akela is hun leider. Samen met Mowgli, Shanti en hun dierenvrienden uit de jungle beleven we de spannendste avonturen. Maar we doen ook  veel leuke dingen in andere thema's, zoals bijvoorbeeld de winter, kinderboekenweek of geld. 

Bijeenkomsten

Elke week doen we weer wat anders tijdens de welpenbijeenkomst. We onderzoeken bijvoorbeeld wat voor beestjes er allemaal in en om ons gebouw en in de sloot leven. Of we maken een leuke knutsel met verrassende spulletjes. Of we doen een actief spel op het veld naast ons clubhuis. Of we brengen een bezoekje aan de kinderboerderij. Of we maken een leuk hoorspel of toneelstukje. Of... het is eigenlijk teveel om op te noemen, dus kom gewoon een keer kijken!

Het belangrijkste vinden we dat kinderen samen spelen en met elkaar rekening leren houden. En dan maakt het eigenlijk niet zoveel uit wat je doet. Want we doen het met elkaar! En dat is hartstikke leuk, want we zijn allemaal anders en dus bijzonder.

Kom een keer kijken!

Klinkt leuk toch? Kom een keer meedoen met de welpen! Neem contact met ons op en kom vrijblijvend twee keer kijken.