Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Word lid bij de scouts en beleef uitdagende avonturen! Samen met je nieuwe vrienden doe je super gave dingen waar je ook nog eens wat van leert. Leer uitdagende scoutingtechnieken, ga op zomerkamp, kook je eigen maaltijd en ontdek de wereld om je heen!

Bij ons bestaan de scouts uit jongens en meisjes van 11-15 jaar. Op deze leeftijd leer je meer op eigen benen staan. Je gaat de wereld om je heen ontdekken. En dat doe je samen met de andere scouts, want samenwerken en spelen is niet alleen belangrijk, maar ook erg leuk! Wat kun je verder verwachten? Veel plezier, je eigen avontuur creëren en nieuwe vrienden ontmoeten. Wij zorgen ervoor dat jouw scoutingavontuur mogelijk is.  

Bijeenkomsten

Iedere vrijdagavond komen we bij elkaar. We doen leuke en uitdagende activiteiten!. Bijvoorbeeld een avondje zelf experimenten doen, een spannende speurtocht, het maken van een voice-over of een voedseltest. Of we doen een lekker actief spel op het veld naast ons gebouw. Of... Het is eigenlijk teveel om op te noemen, dus kom gewoon een keer kijken!

Zomerkamp

De scouts gaan ook op zomerkamp! Ieder jaar trekken we de eerste week van de zomervakantie er een week op uit. Slapen in tenten, koken onder een zeil en spannende bosspelen. Het hoogtepunt van het jaar!

Kom een keer kijken!

Klinkt leuk toch? Kom een keer meedoen met de scouts! Neem contact met ons op en kom vrijblijvend twee keer kijken.